Kandidat za gradonačelnika Ivan Budalić obratio se članovima Temeljnoga ogranka Imotski


HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Imotskoga Ivan Budalić na predstavljanju članovima Temeljnog ogranka Imotski kazao je kako je motivaciju za kandidaturu dobio kroz mlade ljude. "Moja je obaveza da ne razočaram vas, ali i svoje suborce i obitelj. Svjestan sam obima posla koji je pred svima nama, ali sam uvjeren kako možemo uspjeti", rekao je Budalić, dodavši kako čvrsto stoji iza tvrdnje da uspjeh u gospodarstvu u Imotskom nije iluzija. "Pozivam Imoćane da se vrate vlastitom gospodarskom angažmanu i da pokreću vlastite gospodarske subjekte, a na nama je da ih usmjerimo prema fondovima i institucijama, bilo na lokalnoj ili nekoj drugoj razini, kako bi se što bolje infiltrirali i održali u poduzetničkom svijetu", kazao je. "Vjerujem u sve vas, a za sebe jamčim da ću raditi POŠTENO, MARLJIVO I DO KRAJA", zaključio je.

Milan Zdilar, kandidat za dogradonačelnika, u svom predstavljanju istaknuo je da su povratak u Imotski i borba za budućnost mladih činjenice koje ga motiviraju za bavljenje politikom. "Hvala Bogu da sam imao priliku vratiti se u svoj rodni grad, u kojemu su moja obitelj i prijatelji. Duboko sam uvjeren da su mladi pokretačka snaga koja može dovesti do modernizacije Imotskoga", kazao je Zdilar i dodao kako mu je posebno zadovoljstvo jer je njegovu kandidaturu predložila Mladež HDZ-a Imotski.


Aktualni gradonačelnik i predsjednik Gradskoga odbora HDZ-a Imotski podsjetio je kako je Budalićevu kandidaturu pozdravio i sam predsjednik Vlade Republike Hrvatske i HDZ-a Andrej Plenković. "Budalić ima i potporu ministara i zato ne smijemo propustiti priliku izići na izbore 21. svibnja i podržati našega kandidata i njegovu viziju razvoja Imotskoga", rekao je.

Predsjednik Temeljnoga ogranka Imotski Predrag Patrlj također je pozvao prisutne da u što većem broju iziđu na birališta. "Time moramo pokazati kako je HDZ najveća i najorganiziranija politička stranka u našemu gradu. Pozivam vas da poruke s ovoga skupa prenesete svima onima koji nisu večeras ovdje, a rezultat naše komunikacije s vama bit će prepoznat 21. svibnja kada ćemo pobijediti na lokalnim izborima", zaključio je Patrlj.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

VIDEO: Pravoslavni vjernici u Imotskom dočekuju Božić

Šećerna bolest vrlo je podmukla, a i u Imotskom zahvaća sve veći broj ljudi

VIDEO: Imotski čestitari već 15 godina pomažu siromašnima