Dnevna informacija PU Splitsko-dalmatinske


Tijekom protekla 24 sata području Policijske uprave Splitsko-dalmatinske zabilježena su četiri oštećenja tuđe stvar i tri krađe.

U odnosu na sigurnost cestovnog prometa u protekla 24 sata zabilježene su tri prometne nesreće od kojih jedna s materijalnom štetom. Dvije osobe su lakše ozlijeđene.

Izdvajamo:

Nadzor prometa za vikend

Tijekom vikenda na području Policijske uprave Splitsko-dalmatinske provedena je akcija u prometu. Evidentirano je 107 prekršaja od čega 48 u odnosu na alkohol i 20 u odnosu na brzinu. U prostorijama policije zadržano je sedam vozača, a najveća izmjerena koncentracija alkohola iznosila je 2,70 g/kg i izmjerena je na području Vrgorca.

Tijekom vikenda evidentirao je 18 prometnih nesreća od kojih 11 s materijalnom štetom. Jedna osoba je smrtno stradala, tri osobe su teško, a pet lakše ozlijeđeno.

Prometna nesreća u Trogiru

Dana 25. ožujka oko 08,15 sati u Stepinćevoj ulici u Trogiru teretno vozilo kojim je upravljao 57-godišnjak i koji je poduzimao vožnju unatrag oborilo je 80-godišnjeg pješaka koji se kretao kolnikom. Od posljedica zadobivenih ozljeda 80-godišnjak je istog dana preminuo u splitskoj bolnici.

Provaljeno u kiosk

Tijekom 23./24. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u prostor kioska u Baškoj Vodi. Otuđio je razne cigarete i više kartica mobilnih operatera. Počinjena materijalna šteta utvrdit će se naknadno. U tijeku su policijski izvidi.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

VIDEO: Pravoslavni vjernici u Imotskom dočekuju Božić

Šećerna bolest vrlo je podmukla, a i u Imotskom zahvaća sve veći broj ljudi

VIDEO: Imotski čestitari već 15 godina pomažu siromašnima